آیا باور به ریکی ضروری است؟

ساخت وبلاگ
«آیا شما فرد خاصی هستید؟» غالباً این سئوال و این اعتراض را حین سخنرانیهایمان می شنویم ، که « تمامی این شیوه ها فقط وقتی کمک می کنند، که شما آنها را باور دارید . مشهود است که اگر به چیزی اعتقاد دارید ، هر چیز که باشد ، به شما کمک خواهد کرد».
گاهی ازاوقات بود و از چنین مردمی منتقدی می پرسد که چرا آنها به آنچه می گویند عمل نمی کنند اگر تنهاکاری که باید برای بدست آوردن سلامت خود انجام دهند، ایمان به چیزی است ، چه دکتر ، قرص و یا مذهب ، پس چرا چنین نمی کنند؟ آیا به این دلیل نیست که آنها واقعاً به آنچه می گویند اعتقادی ندارند .
بی شک ، باور به هر چیز می تواند سودمند باشد اما هنگامی که فردی نا آگاه است قضیه چیست؟ آیا تنها ایمان آگاهانه به چیزی او را شفا خواهد داد؟ درباره ی نوزادان و بچه های کوچک چطور ؟ اگر این امر صادق است ، چگونه حیوانات و گیاهان توسط ریکی با موفقیت درمان می شوند؟ من چطور؟ درمانگری که درمان می کند ، اگر بیماری به روش درمان من معتقد نیست چه بایدکرد؟
حقیقت این است که کمک ریکی در همه ی این موارد هزاران بار تایید شده است «جامعه بین المللی ریکی در آمریکا» موسسه تحقیقاتی تاسیس کرده است ، که مدارک مستند بسیاری دال بر تاثیر ارائه می دهد.
البته هنوز یافتن توضیحات علمی رضایت بخش ، برای تمامی پدیده هایی که در رابطه با ریکی اتفاق می افتد ، امکان پذیر نبوده است و توضیحی نیز برای موفقیت ها و شکست های ظاهریش نیافته ایم . اما چیزهای بسیاری در زندگی ما و در جهان هست ، که هنوز توضیح علمی برای آن وجود ندارد .
برای مثال ، شلیلا و من نمی توانیم چرا سیب اینقدر خوشمزه است و یا چرا منظومه ی شمسی مان بدون اشتباه عمل می کند . علیرغم این مساله ، سیب به ما غذا می رساند و ما هر روز از دیدن نور خورشید و شبها از سوسوی ستارگان شادمان می شویم . برای رسیدن به این نتایج ، نه به تایید علمی نیازمندیم و نه به ایمان و نه چیزی . آیا بهتر آن است که به دلیل فقدان تایید علمی و یا ناباوری از این پدیده ها پرهیز کنیم ؟
براستی این حقیقت که ما آنها را تجربه می کنیم ، برای ما کافی است و در آینده نیز به قدردانی از آنها ادامه می دهیم . فقط تجربه ی ریکی برای اثبات ارزش آن کافی است . اما علم و ایمان نیز هر یک نقش خود را دارند . برای مثال ، علم می تواند تاثیرات ریکی را ثابت کند . حال آنکه ، باور به ریکی می تواند ما را به دریافت بهتر و عمیق تری از آن رهنمون شود . البته ، ریکی بدون هیچ باور قبلی نیز عمل خواهد کرد . اما حضور قلب و باور به ریکی نیز آسیبی بدان نمی رساند.
نگذارید گمراه شوید ، اندیشه های ما بیشتر از آنچه که باور داریم، ما را شکل می دهند و بر ما تاثیر می گذارند . هر عملی که در هر حوزه از زندگیمان با ایمان ، شادی درونی و خوشبینی و فداکاری انجام می دهیم ، برایمان موفقیت و کمال به همراه می آورد . این حقیقت نقش ارزشمندی نیز در همه ی مراحل و در هر شکل از درمان بازی می کند . اگر ما مخالفت شکل خاصی از درمان هستیم، چه در شیوه ی زندگی بیرونی یا درونی مان بیش از همه به خودمان آسیب رسانده ایم . ما حتی می توانیم با دید یا موضعگیری منفی تا حد زیادی مانع از این جریان شفا بخش شویم.
این حقیقت که بدنهایمان فوراً به اندیشه هایمان پاسخ می گویند توسط وسایل ساده ی آزمایشهای تشریح حرکات بدن(Kinesiology) به اثبات رسیده است . این آزمایشات ثابت می کنند ، به مجزد آنکه اندیشه ی منفی داریم ، همه ی اعضای بدن عکس العملی مانند ضعف یا کاهش نیروی حیاتی نشان می دهند (اندیشه ها و موقعیت های انجام این آزمون ساده و دستور العمل هایی دیگر در کتاب «تحلیل رفتاری حرکات بدن ، بدنتان دروغ نمی گوید»، نوشته دکتر دایموند ، انتشارات هارپرورو، ۱۹۷۹ وجود دارد)( B.K’Behavioural Kinesiology:your Body doesn’t lie By .Dr John Diamond & Harper Row,1979) وقتی گوته می گوید : «این روح است که بدن را خلق می کند» شاید به همین پدیده می اندیشید در این صورت ، این فقط بدنمان نیست که ما دائماً آن را شکل می دهیم . روح ما نیز بر همه ی جنبه های حیاتمان تاثیر می گذارد . باترسها ، آرزوها اندیشه ها و احساسات گفتار و کردارمان چه آگاهنه چه ناآگاهانه هر روز فولاد زندگیمان را در کوره می گذاریم . در این زمینه ، کلام انجیل را مد نظر آوریم:
«فریب مخورید، خداوند استهزاء نمی شود، زیرا انسان ، آنچه را می کارد ، درو می کند»، کتاب مقدس عهد جدید ، رساله ی غلاطیان.
و یا این ضرب المثل های ساده که می گویند :«هر کس معمار آینده ی خویش است و یا «پرسش هر چیز چون پاسخ آن است » .



در کتابهای چارلز و بستر لیدبی ترز(Charles Webster Leadbeaters) می توان اطلاعات آموزنده ای درباره ی موضوع یافت این یافته ها سهم ویژه ای در درک عمیقی از چگونگی شفای ریکی ، در سطح ذهنی دارد (لطفاً بخش یازده را نگاه کنید) .
در این کتابها ، چارلز لیدبی ترز ، عارف مذهبی که در سالهای ۱۸۴۷ تا ۱۹۴۳ زندگی می کرد ، به روشنی توصیف می کند ، که چگونه اندیشه هایمان موجودات کوچکی تولید می کنند و آنها را «عنصری » می نامند این موجودات اندیشمند ، که خودمان به وجود می آوریم ، می خواهند زنده بمانند ، و بزرگتر شوند . اگر نوع خاصی از اندیشه را به ندرت یا بسیار سطحی شکل دهیم ، «عنصری» ایجاد شده ، بنیادی نخواهد بود و فوراً ناپدید می شود . اما اگر اغلب و شدیداً به چیزی فکر کنیم ، عنصری مربوطه در هماهنگی با آن بزرگتر و قوی تر می شود و ترتیب می دهد ، تا مدت زیادی زنده بمانند افکاری که شخصیت قوی تری دارند ، در کنار یکدیگر و به صورت دسته بندی های بزرگتر جمع می شوند .
یک عنصر آزادی عمل قطعی دارد و می تواند با انگیزه های شبیه به خود ، که در محیط ایجاد می شوند ، تماس حاصل کند و «اندیشه ی مادر» ی ایجاد کند، چون : «امروز حالم خوب است» عنصری برای تغذیه و ابقای زندگیش از هر کاری که در توان اوست ، فروگذاری نمی کند تا این اندیشه تکرار و تایید شود این نظریه به توضیح قابل قبولی برای موفقیتهای عظیمی است ، که شیوه های تفکر مثبت به همراه می آورند.
همین عملکرد در مورد افکار منفی نیز صادق است همگی ما می دانیم چقدر مشکل است ، که عادت های بد را از میان بردایم یا از تکرارهای خاص ، یا فکر کردن درباره ی مسائل به شیوه ای خاص بپرهیزیم . «عنصری» زیر سئوال از به خطر افتادن زندگیش می ترسد و تلاش می کند ما را به روش مطلوب خود بازگرداند با این وجود ، اگر در این امر موفق نشود ، کمرنگ تر شده و به زودی همگی این عنصری ها ناپدید می شوند .
گروهی از مردم یک قوم و یا یک کشور می توانند اندیشه ی جمعی خاص خود را در شکل دهند . تاثیر چنین عنصری جمعی می تواند کاملاً در هم شکننده نیز باشد . برای مثال ، فکر کنید چه روی خواهد داد اگر رسانه ها گزارش غلطی مبنی بر شیوع آنفولانزای مسری و خطرناکی ، با علائم دقیق آن بدهند . براستی ، چه تعدادی از مردم فوراً احساس بیماری می کنند و به آن مبتلا می شوند اما چه روی خواهد داد ، اگر به جای آن خبر ، به همان مردم بگویند که شرایط غیر عادی آب و هوا در چند روز آینده ، بر شادابی و ایمنی آنها در مقابل بیماری می افزاید؟

**علوم ناشناخته**...
ما را در سایت **علوم ناشناخته** دنبال می کنید

برچسب : آیا میدانستید های باور نکردنی,آیا میدانید های باور نکردنی,آیا میدانید باور نکردنی, نویسنده : 0coocool7 بازدید : 167 تاريخ : شنبه 24 مهر 1395 ساعت: 15:53